top of page
Zoeken

seizoen 2023

het seizoen 2023 is ten einde.

De laatse huurders zijn geweest en hier een korte update over afgelopen jaar.

We zijn het jaar begonnen met weeral een aantal aanpassingen. Zo zijn we in begin mei een hele week ter plaatse geweest met alle eigenaars en hebben we er weeral een productieve maar vooral ook aangename week van gemaakt.

Het zwembad heeft een goede opknapbeurt gekregen. Blijkbaar was er een lek in het zwembad waardoor er continu (koud) water moest bijgevuld worden. Amai onze rekening van het water dit jaar :-( Maar niet alleen het water, ook moest er uiteraard veel meer producten toegevoegd worden om het zwembadwater helder te houden, wat goed gelukt is dankzij Dirk, onze zwembadman :-)

Dit jaar heb ik het buitenterras groter gemaakt en een extra lounge set gekocht. Hierdoor is het nog aangenamer om te genieten van de mooie warme avonden met een goed wijntje, in goed gezelschap en bij een heerlijke barbeque.

Op het einde van het seizoen heeft de parasol het wel begeven en deze zal ik binnenkort moeten vervangen.

Ik denk wel dat de meeste huurders telkens een geweldige vakantie hadden, gezien de mooie veelbelovende kritiek en ook terugkeer van de meeste huurders.

Ik ben ook alle huurders enorm dankbaar voor de goede zorgen en het respect dat ze hebben voor mijn klein paradijsje.

Hopelijk kan ik er snel zelf weer naar toe gaan want het is toch weer telkens een fantastisch gevoel om ter plaatse te zijn en te genieten van alles op en rond het domein.

Ook in de winter is het er prachtig, ondanks dat het toerisme dan helemaal stil valt, maar dat maakt het juist zo aangenaam...wat een rust.

veel groeten


Marc

12 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page